Betaalmethoden webshop

Betaalmethoden webshop

Als u iets in onze webshop besteld, kunt u zelf bepalen hoe u betaald. U kunt gebruikmaken van onderstaande betaalmethoden.

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u vanuit onze betaalomgeving doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor u. Op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens zijn betaling voltooien.

 

Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Net zoals bij andere creditcards, kunt u met Visa iets kopen in onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van uw rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan u gefactureerd.

 

Mastercard is een van de grootste creditcard aanbieders en wordt daardoor door veel consumenten gebruikt. Net zoals bij andere creditcards, kunt u met Mastercard iets kopen in onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van uw rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan u gefactureerd.

 

Maestro is de SEPA debetkaart van MasterCard en wordt ook wel eMaestro genoemd. eMaestro stelt consumenten in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met hun debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee u in uw eigen land en over de grens online aankopen kan doen.