Over Coeber

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Coeber

Over ons

Coeber is een bedrijf dat is opgericht in 2014. Coeber voorziet de klant van digital lifestyle accessories. Het bedrijf ontwikkelt producten die het leven een stuk aangenamer maken, voornamelijk draadloze bluetooth speakers en powerbanks. Ieder product is uniek en wordt met passie ontworpen.

Het product en de functie hiervan staat centraal bij Coeber. De consument moet kunnen genieten bij het gebruik van de producten, zonder dat daar grote moeite aan moet worden verleent. Coeber staat daarnaast open voor veranderingen en is innoverend. Zo is de Coeber Ace de eerste speaker op de Nederlandse markt die geheel waterdicht is en muziek kan afspelen onder water.

Het enthousiaste team van Coeber werkt samen naar een doel; namelijk de klant zo goed mogelijk voorzien in haar behoeften. De producten van Coeber werken goed, waarbij de prijs van de producten ook goed is; zodat het voor iedereen mogelijk is om een Coeber product aan te schaffen.

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_slideshow size=’large’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’287′][/av_slide]
[av_slide id=’252′][/av_slide]
[av_slide id=’260′][/av_slide]
[av_slide id=’258′][/av_slide]
[av_slide id=’204′][/av_slide]
[av_slide id=’282′][/av_slide]
[/av_slideshow]
[/av_one_half]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *