iPhone snel opladen: 5 tips

iPhone Snel Opladen 5 tips

Een iPhone snel opladen kan in veel gevallen handig zijn, het is immers nooit fijn om langer te wachten dan nodig is. In dit artikel zult u daarom 5 handige tips vinden, om uw iPhone snel op te laden.iiPhone Snel Opladen iPad Adapter

Tip 1: Gebruik een iPad adapter

Een iPad adapter heeft een hoger Ampère vermogen, waardoor er sneller energie naar uw iPhone verplaatst wordt. Vergeleken met een normale iPhone adapter, is de iPad adapter 2 maal zo snel qua opladen. Als u uw iPhone oplaadt via een USB poort van uw computer, is het met de iPad adapter zelfs 4 maal zo snel.

Tip 2: Zet vliegtuigmodus aan of zet uw telefoon uit

In de vliegtuigmodus worden onder andere de Wi-Fi en Bluetooth uitgeschakeld. Deze functies verbruiken normaliter erg veel batterij en door de vliegtuigmodus te activeren, zal er geen energie verbruikt worden door deze functies. Wanneer u uw telefoon geheel uitgaat, zal zelfs de gehele 100% naar uw batterij gaan. Er zal geen energie verbruikt worden.

Tip 3: Houd uw iPhone op lage temperatuur

Het kan wel eens voorkomen dat uw iPhone erg warm wordt. Hoe warmer uw iPhone is, hoe langzamer het opladen gaat. Wanneer u uw telefoon dus ergens hebt liggen, zorg dat de telefoon in de schaduw ligt of dat het verborgen is. Zo zal er geen tot nauwelijks warme opgenomen worden door uw iPhone en dit zal de oplaadsnelheid positief beïnvloeden.

Tip 4: Laad uw iPhone minimaal 1x per maand volledig op, om hem hierna volledig leeg te maken

Apple raadt aan om uw iPhone minimaal een keer per maand 100% op te laden, om daarna de batterij volledig leeg te maken. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone op lange termijn een betere accu behoudt en uw iPhone snel op blijft laden.

Tip 5: Gebruik een powerbank 10400 mAh powerbank - Power III

Een Powerbank heeft net als een iPad adapter een hoog Ampère vermogen. Hierdoor worden iPhones net als bij de iPad adapter 2x zo snel als een normale adapter opgeladen en 4x zo snel als via een USB poort van een computer. Een powerbank kunt u al kopen vanaf €22,95, via de webshop van Coeber.